از پیچهای نوع TN (نوک تیز) برای اتصال صفحات گچی به سازههای با ضخامت تا 0.7 میلیمتر و از پیچهای نوع TB (سرمتهدار) برای اتصال صفحات گچی به سازههای با ضخامت بیش از 0.7 و کمتر از 2.25 میلیمتر استفاده میشود (توضیح این که چنانچه پیچ از دو یا چند لایه فلزی عبور نماید، مجموع ضخامت لایه های فلزی را باید در انتخاب نوع پیچ در نظر گرفت). پیچ های TN و TB در طولهای 25، 35، 45، 55 و 70 میلیمتر عرضه می شوند.
از پیچهای نوع LN (نوک تیز) برای اتصال سازههای فلزی با ضخامت تا 0.7میلیمتر به یکدیگر و از پیچهای نوع LB (سرمته دار) برای اتصال سازههای فلزی با ضخامت بیش از 0.7 و کمتر از 2.25 میلیمتر به یکدیگر استفاده میشود (توضیح این که مجموع ضخامت لایههای فلزی را باید در انتخاب نوع پیچ در نظر گرفت). پیچ های LN و LB به ترتیب در طول های 9 و 9.5 میلیمتر عرضه میشوند.
از پیچهای نوع FN (نوک تیز) برای اتصال سازههای فلزی با ضخامت تا 0.7 میلیمتر به ساختارهای خشک استفاده میشود. ویژگی این نوع پیچ، سر تخت آن بوده که اجازه میدهد اتصال خوبی میان سازه و سطح زیرین ایجاد شود. اتصال رانر فوقانی دیوار به سقف کاذب، از موارد کاربرد پیچ FN است. توجه شود که پیچ FN، به زیرسازی فلزی ساختار خشک متصل می شود (نه به لایه پوششی تنها). پیچ های FN در طول های 35 و 65 میلیمتر عرضه میشوند.
از پیچهای TN برای اتصال پانلهای مقاوم در برابر ضربه به سازهها استفاده میشود. پیچ های TN در طولهای 23 و 38 میلیمتر عرضه میگردد.
از این عامل برای اتصال استادها و رانر ها به عناصر پیرامونی دیوار استفاده میشود. برای این منظور، استفاده از پیچهای گالوانیزه و رول پلاگ با قطر حداقل 4 میلیمتر و طول حداقل 50 میلیمتر توصیه میگردد.
از این ادوات برای اتصال آویز به سقف های بتنی استفاده میشود.
در صورتی که ایجاد اتصال با یک عضو توخالی مدنظر باشد، عوامل اتصال گوناگونی از جمله مهار صلیبی و مهار جمع شونده مورد استفاده قرار میگیرد. نوع عامل اتصال براساس رده بازگذاری و نوع کاربرد تعیین میشود.
در حال حاضر برخی از محصولات فوق توسط اکثر تولید کنندگان تولید شده ولی برخی از محصولات تنها توسط شرکت کی پلاس (کناف) تولید می شود. لذا احتمال کمبود برخی از محصولات فوق در بازار وجود دارد.
پشتیبانی فنی از ساعت 9 الی 20
تمامی حقوق سایت مادست متعلق به “مجموعه ماد” می باشد. copyright@1400